Cosy Trendy 2

Gezien in “Mijn Pop-up Restaurant”

Lancering nieuwe website Cosy&Trendy

Cosy&Trendy is een Belgisch merk met Europese ambities dat in 2006 werd gelanceerd door Billiet-Vanlaere, een bedrijf dat al meer dan 85 jaar ervaring heeft in de kook- en woonwereld.

Het merk biedt trendy oplossingen voor het dagelijks leven van iedereen: om het huis in te richten, gaande van de keuken tot de gedekte tafel, en voor het huishouden.

Het idee

Het merk zit de laatste jaren echt in de lift en is gekend in de markt voor hun trendy maar betaalbare producten. Dit jaar is het de trotse sponsor van het VTM-programma Mijn Pop-up Restaurant waar de tafels van alle deelnemers zijn gedekt met collecties uit het Cosy&Trendy-gamma.

Ondertussen zijn er verschillende zustermerken zoals Cosy@Home dat staat voor decoratie, geschenk- en seizoensartikelen, en ook Cosy&Trendy for Professionals. Daar komt nog dat er de laatste jaren heel wat nieuwe lijnen en reeksen werden geïntroduceerd.

Kortom, deze firma heeft een zeer uitgebreid productaanbod.

Uitwerking

Al enkele jaren werken we met hen samen op het vlak van de productdatabase. Dit jaar vernieuwden we grondig de website, en was het de bedoeling om de belangrijkste collecties en de beleving errond, het samen tafelen, beter in de verf te zetten.

Daarom werd op de homepage gekozen voor sterke visuals en kan men onder de subrubriek ‘collecties’ de reeksen in de kijker plaatsen die het goed doen op dit moment of nagelnieuw zijn.

Bij het doorklikken op deze collecties volgt een korte uitleg mét een overzicht van alle producten die onder de collectie vallen, zodat bezoekers een leidraad hebben en we het kiezen zo eenvoudig mogelijk maken.

Onder de rubriek cataloog vindt men de uitgebreide cataloog in pdf-formaat maar ook de volledige productdatabase geordend op categorie.

Ontdek even mee: website Cosy&Trendy

Search