Voor merken - brands:

Niwzi zorgt gemakkelijk voor extra verkopen van uw producten

Door een partnership op te zetten, reiken we merken een fantastisch platform aan. Op zowel de magazines , de productdatabase (PIM) te gebruiken door uw verdelers, als op de marktplaats niwzi.com kunnen producten zo het best tot hun recht komen.

 

Als merk wil u dat op alle websites van uw verdelers uw producten optimaal tot hun recht komen.  Ook wil u uw nieuwste producten, producten die niet meer beschikbaar zijn, adviesprijzen, promoties, cashbacks snel op alle websites van uw verdelers laten aanpassen of verschijnen. Ook wil u kiezen wie welke producten mag verdelen, genaamd selectieve distributie, dat wordt allemaal zorgvuldig geregeld voor u via onze cloudsoftware.  Ook wil u dat uw uitgekiende banners verschijnen op de gepaste pagina’s bij uw verdelers om uw producten optimaal te promoten.  Of wil u op een display achter de kassa automatisch met uw producten/banners bij uw verdelers verschijnen.  Dit kan allemaal zonder moeite dankzij Niwzi Media Group.

 

Verdoet u ook teveel tijd om alle datafeeds van uw verdelers, supermarkten, ketens zelf aan te vullen?  Maak dan gebruik van ons PIM-systeem.  Wij doen dit werk voor u.  Uw verdelers kunnen een xml-feed op maat voor hen van ons krijgen.

 

U hebt een groot magazijn en u zou uw stock sneller willen laten roteren?  Wij zorgen dat u met een koppeling uw stock beschikbaar stelt op de websites van uw verdelers.  Zij verkopen uit uw stock.  U kan dit doen met dropshipping, daar kunnen wij u in adviseren of wij passen de beschikbaarheid op de webshops per verdeler aan naargelang de tijdstippen dat u bij hen levert.  Hebt u bijvoorbeeld een vrachtwagen die een welbepaalde verdeler elke woensdag levert, dan staat op hun webshop op maandag, levering op donderdag indien zij dit wensen.

 

De redactie van de magazines (elektrozine, cuizine, decozine en binnenkort meer e-zines) is altijd op zoek naar leuke nieuwigheden en tendensen.  Nodig hen uit op uw persconferenties, opendeurdagen en demonstraties.  De artikels verschijnen niet enkel op de magazines, maar ook automatisch op de websites van de verdelers.  Tevens worden die gepushed naar hun social media accounts zoals facebook, twitter, linkedin.  Verkoopt een verdeler van merk x het product y en wordt er geschreven of een review gemaakt van product y, dan komt dit automatisch op de social media accounts en de website van de verdeler.  Hoe gemakkelijk en hoe snel viraal kan het nieuws over uw merk wel niet gaan dankzij Niwzi Media Group.

Redactie

Redactionele ondersteuning op onze magazines en nieuwsbrieven

Producten

Jaarlijkse input van een uw producten in de Niwzi database

Zichtbaarheid

Prominente aanwezigheid in de Belgische retail en kwaliteitsvolle leads voor uw retailpartners

Controle

Steeds de juiste productinformatie voor een selectieve distributie

Bespaar

Niwzi doet het werk voor u!

Redactionele ondersteuning

Persberichten, beursvoorbeschouwingen of ander nieuws dat u graag de wereld wil insturen? Het Niwzi-redactieteam creëert met volle overgave prikkelende berichten over uw merk.

Zo laten we uw product en merk schitteren in de spotlights, niet enkel via onze magazines, Niwzi.com en de websites van retailers die bij Niwzi zijn aangesloten, maar ook via periodieke nieuwsbrieven en social media.

Jaarlijkse input van producten op de Niwzi database

U krijgt toegang tot alles wat u nodig heeft om tot een attractieve website en webshop te komen, met tal van features.

Productomschrijvingen

Verkoopprijs (niet vereist, wel aangewezen)
Foto’s en video’s
Extra’s (energielabels, …)
Promoties & speciale acties
Nieuws

Merkenpagina

Merklogo
Adres en contactgegevens
(voor geïnteresseerde retailers)
Link naar de officiële website
Kaart met de winkelpunten (geolocalisatie)
Producten van uw merk
Nieuwsberichten over uw merk

Prominente aanwezigheid in de Belgische retail

Kwaliteitsvolle leads voor uw retailpartners
Vergroot de attractiviteit én de verkoop van uw merk
Uw producten snel op de website van uw verdelers zorgt automatisch voor meer verkoop

Verkrijg meer controle en meer inzicht

Weet op ieder moment welke retailers uw merk op het voorplan plaatsen
Steeds de juiste productinformatie
De lijst met verkooppunten wordt continu opgefrist en aangevuld.  Meer verkooppunten zorgt voor meer verkoop!
Met onze selectieve-distributie-mogelijkheid krijgen de juiste handelaars de juiste producten met de juiste prijs op hun website!

Bespaar tijd & geld

Niwzi neemt die tijdrovende taakjes van u over. Het enige wat u hoeft te doen, is ons specificaties, prijslijsten en afbeeldingen te bezorgen. Wij creëren voor u correcte en aantrekkelijke productfiches volgens uw voorkeuren!

Merken

Een greep uit het aanbod van de meer dan 1000 merken die voor Niwzi kiezen

Niwzi-fatboy
Niwzi-Siemens
Niwzi-Samsung
Niwzi-Philips
Niwzi-Nespresso
Niwzi-LeCreuset
Niwzi-KitchenAid
Niwzi-Canon
Niwzi-Alessi
Niwzi-AEG
Niwzi-BangOlufsen
adek grijs logo
Search