Banners En Logo's In Menu

banners en logo’s van merken in menu

Nieuwe Website Update: Verbeterde Navigatie en Merkzichtbaarheid

Op onze website is het menu altijd al de meest bezochte functie geweest. Als partner van Niwzi geniet je nu van nog meer mogelijkheden om je merk in de schijnwerpers te zetten. Naast productpagina’s kun je nu ook je acties en promoties via banners in het menu presenteren.

We begrijpen dat winkeliers snel willen laten zien wat ze te bieden hebben, inclusief de diverse merken die ze vertegenwoordigen. Daarom hebben we ook de merklogo’s en banners van acties aan ons menu toegevoegd, elk met een directe link naar alle producten van dat specifieke merk.

Wat betekent dit voor jou als partner van Niwzi?

  1. Verbeterde Zichtbaarheid: Je kunt nu jouw acties en promoties prominent in het menu plaatsen, waardoor bezoekers ze direct zien bij het navigeren op onze website.
  2. Merkpromotie: De merklogo’s en banners in het menu trekken de aandacht en leiden bezoekers snel naar alle producten die je van dat merk aanbiedt.
  3. Efficiënte Navigatie: Bezoekers kunnen nu gemakkelijk de gewenste producten en merken vinden, wat de gebruikerservaring verbetert.

We streven er altijd naar om jouw online aanwezigheid te versterken en je de tools te bieden die je nodig hebt om succesvol te zijn. Deze verbeteringen in het menu zijn slechts een voorbeeld van ons voortdurende streven naar innovatie en het ondersteunen van onze partners.

Wil je profiteren van deze nieuwe functies en je merk nog beter in de schijnwerpers zetten bij winkeliers? Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en assistentie bij het implementeren van deze verbeteringen op de websites van je dealers. Wij staan klaar om je te helpen je doelen te bereiken.

Mail naar info@niwzimediagroup.com voor meer info.

Search