Onze magazines: aantrekkelijke inhoud, hoge conversies

Onze online magazines zijn de drijvende kracht voor retailers en merken. Het is de plek waar lezers inspiratie halen bij nieuwe producten, de nieuwste trends of uitgediepte verhalen.

Meer nog: onze lezers kunnen over nagenoeg elk product gedetailleerde productinformatie terugvinden in onze productdatabase Niwzi. Deze producten zijn steeds actueel en up-to-date, dankzij de nauwe samenwerking met de merken.

Ons doel is eenvoudig: lezers in contact brengen met producten van een merk, een dienst of een winkel.

Nieuws

Een persbericht, een grote aankondiging op een beurs of tijdens een persbijeenkomst, of een ontdekking op het internet. Nieuws heeft vele facetten.

Ons redactioneel team schrijft stukken die je aan het denken zetten, maakt reportages over aankomende trends en unieke productlanceringen, en geeft advies en tips wanneer je van plan bent nieuwe elektronica voor de woning, keukenmateriaal of decoratie- of designitems aan te kopen.

Wij bezoeken jaarlijks een heleboel beurzen en zijn present op tal van persdagen. Van Batibouw tot Ambiente, van Light+Building tot Interieur, om er maar enkele te noemen. We interviewen experts en woordvoerders van grote merken.

elektrozine.be
cuizine.be
cuizine.be

Reviews

Heel wat van onze lezers zijn er als de kippen bij om nieuwe producten en gadgets als eerste aan te kopen, te proberen en aan te bevelen bij vrienden en familie.

Zij bezoeken regelmatig onze online magazines voor aanbevelingen, tips en advies rond deze producten.

Niwzi.com

Onze uitgebreide productdatabase Niwzi is de motor van het hele verhaal. Wanneer we een product ontdekken en er een artikel aan wijden op één van onze online magazines, linken we dit waar mogelijk naar de productdetailpagina op Niwzi.

Op Niwzi kan de lezer zijn of haar zoektocht naar een product verder zetten, vergelijken met andere gelijkaardige producten, uitgebreide kenmerken bekijken, foto’s en video’s raadplegen, en belangrijk: meteen een shop vinden waar dat product te koop is.

niwzi.com
Search