Hoe kunnen wij u helpen met uw online communicatie?

Products & Data (PIM)

 

Wat is een e-commerce website zonder kwalitatieve diepgaande productinformatie?  Wat is een fysieke winkel zonder een website met uitgebreide productinformatie?  Plaats uw eigen assortiment op uw website!

Gebruik onze uitgebreide productdatabase

De Niwzi productdatabase is de sleutel om u meer omzet te laten genereren zonder moeite!

Verkoop duizenden producten of focus op slechts enkele

Het maakt niet uit hoeveel producten u wenst te verkopen, onze opzet is schaalbaar en kan zo meegroeien met uw winkel

Plaats uw producten op het voorplan

Klanten kunnen eenvoudig grasduinen tussen uw producten op basis van merken of categorieën. Ze kunnen de meest bekeken producten bekijken, de jongste aanvullingen op het gamma. U kan ook producten groeperen om zo meer conversie te bekomen

Beheer je inventaris

Producten die niet meer geïnventariseerd worden, zullen niet meer te zien zijn op uw website. Bekijk hier ook teruggestuurde producten of andere vormen van dienst na verkoop

Design & Personalisatie

Een website is voor elke bezoeker een persoonlijke ervaring. Daarom stemmen wij websites of webshops zo goed mogelijk op uw bezoeker of klant af. Want zij zorgen voor omzet.  Wil u uw klanten in uw winkel een persoonlijke service en ervaring geven, zorg dan dat u dat ook uitstraalt op uw website.

Uniek design

Het thema van elke website wordt in-house door eigen designers ontwikkeld, en van in het begin afgestemd op uw marketing- en winkelambities. Door toepassing van de laatste – bewezen – webdesign trends blijft uw website er gegarandeerd enkele jaren fris uitzien.

Eigen inhoud

Voeg eenvoudig eigen inhoud toe aan uw website of webshop. Schrijf uw visie achter de winkel neer op een afzonderlijke pagina, toon uw medewerkers, publiceer promoties of specifieke acties, toon de meest trendy producten in een leuke fotogalerij en maak je eigen invulformulieren.

Klaar voor smartphones en andere schermen

Mensen zitten niet langer achter hun desktop computer om op het internet te surfen. Dankzij een responsive webdesign is uw website vlot leesbaar op verschillende schermgroottes zoals  smartphones en tablets.

Meer talen, meer Winkels

Een website in beide landstalen? Wil u de grens oversteken? Voeg op elk moment extra talen toe. Of bouw verschillende webshops uit die u beheert vanuit één centrale admin interface

Winkelkar

Alles om een succesvolle e-commerce website te bouwen, met eindeloos veel mogelijkheden, vindt u hier.

Veilig betalen

Belangrijke kredietkaarten zoals Visa and MasterCard worden standaard ondersteund. Of laat uw klanten betalen via Paypal. Alle verzonden gegevens zijn compleet veilig.

Product in een oogopsplag

Verhoog uw conversie met mogelijkheden zoals een winkelkarretje op elke pagina en snel opzoeken van productinfo.

Eenvoudig afrekenen

Personaliseer de afrekeningsprocedure om je klant het zo eenvoudig mogelijk te maken om tot aankoop over te gaan. Laat hen kiezen tussen onmiddellijke betaling, overschrijving of een afbetaling. Bied hen de mogelijkheid de goederen zelf op te halen in de winkel, of te kiezen voor thuislevering.

Stuur de klanten een automatische herinnering om tot aankoop over te gaan wanneer ze hun digitale winkelkarretje even uit het oog zijn verloren.

Gastbezoekers krijgen de mogelijkheid om onmiddellijk tot aankoop over te gaan, ook zonder zich aan te melden.

Verzending en belasting

Sluit de verzendkosten in, afhankelijk van het type verzending
Toon de gehanteerde belastingstarieven, gebaseerd op het type product of klant (B2B)

Administration & Store Management

Alles binnen handbereik. Uw website hoort er niet enkel goed uit te zien voor uw klanten, maar ook voor u die er dag in, dag uit mee aan de slag zal gaan.

De interface van het controlepaneel is waar u aanpassingen aan de website en z’n features kan doorvoeren, maar ook filmpjes of foto’s kan opladen, producten kan toevoegen of betalingen kan monitoren.

Eenvoudig navigeren

Het controlepaneel is gebruiksvriendelijk en intuïtief, zowel voor onervaren als voor de doorwinterde gebruiker

Opvolging van klanten

Bekijk iedere aankoop van klanten, deze week of in het verleden
Hou de adresgegevens van klanten bij
Ken klanten een segment toe, om hen zo speciale aanbiedingen op maat te kunnen doen

Pas productinfo aan

Pas zelf productinfo zoals prijzen aan
Voeg promoties toe wanneer u dit wilt

Extra's voor Power Users

Terugbetalingen
Extra logins voor personeel
Picking Order
Methodes van verzending

Marketing & SEO

Een daadkrachtige online aanwezigheid & verkoop, is vaak moeilijker dan gedacht, maar met de tools die Niwzi u aanreikt, lukt het je zonder problemen

Het maakt niet uit of u al de nodige watertjes in webverkoop al dan niet hebt doorzwommen, met onze marketingtools maak je zelf de beste keuzes. Een maandelijkse nieuwsbrief uitsturen? Check. Promotie voeren via social media? Klaar.

Gebruik onze SEO-tools om uw website of webshop volledig op punt te zetten en hoog te scoren in de Google zoekresultaten.

SEO Pack

Uw website is geoptimaliseerd voor de meest courante zoekrobots. U kan kiezen voor aangepaste URL’s voor producten, categorieën, fabrikanten en infopagina’s.

Social Media

Social media is tegenwoordig zoveel meer dan een Facebook-account opzetten en wat grasduinen door de posts van andere gebruikers. Met onze features kan u voortaan ook social media aanwenden om verkoop te genereren, en zo uw winkel klaarstomen voor retail 2.0.

Email marketing

Email is nog steeds de drijvende kracht van online verkoop. Het laat u toe 1-op-1 interactie te maken met uw klant. Naast nieuwsbrieven kan u die klant ook herinneringen sturen (‘Wanneer kom je nog eens langs?‘), coupons voor speciale gelegenheden zoals verjaardagen, en veel meer.

Portfolio

Search