Ons team

Bert Ide

Bert Ide

Management, Sales

Als kapitein van dit schip en digital entrepreneur is Bert sinds de oprichting verantwoordelijk voor het bepalen van de strategische koers die Niwzi vaart. Met een strakke focus op technologie, financiën en controle leidt Bert de voortdurende ontwikkeling die Niwzi elke dag opnieuw doormaakt.

Ellen Kesteloot

Ellen Kesteloot

Management, Sales

Sinds september 2006 staat Ellen in voor de sales binnen Niwzi. Net zoals ze zich ook wel aan een rappel in de Ardennen durft te wagen, stort ze zich ook met volle overgave op de uitdagingen die zich stellen. Als fan van La Vita è Bella – de film én het credo – weet Ellen een lekkere maaltijd zeker te appreciëren. Qua design zou ze wel durven gaan voor een witte Chesterfield.

Cedric Van Wassenhove

Cedric Van Wassenhove

Development, Teamleader

Cedric fungeert sinds oktober 2014 als Teamleader Programmatie, een taak waarbij z’n aangeboren stressbestendigheid geen overbodige luxe is. Om uiteenlopende redenen had deze retroliefhebber wel eens de dis willen delen met wijlen Steve Jobs, Michael Jordan en Angelina Jolie. Cedric draagt technologie hoog in het vaandel, en zou dan ook wat graag de Apple Watch om z’n pols hebben.

Sofie Bruneel

Sofie Bruneel

Content

De vriendelijke stem die u begroet langs de andere kant van de lijn, behoort toe aan Sofie. Al sinds begin 2013 is zij diegene die klanten vlug en efficiënt aan een oplossing probeert te helpen. Ze is altijd wel in voor een feestje, hoewel zo’n futuristische robotstofzuiger er misschien voor zou kunnen zorgen dat ze hier iets meer tijd voor had.

Duong Nguyen

Duong Nguyen

Development

Duong is een flexibele, bedreven softwareprogrammeur die overweg kan met tal van verschillende programmeertalen en methodologieën. Steevast legt hij voor zichzelf de lat erg hoog, maar steeds weet hij deze uitdagingen ook met succes te halen. Verder geniet Duong van z’n zelfstandigheid, maar ook van nieuwe dingen te ontdekken.

Alexandra Anghel

Alexandra Anghel

Development

Alexandra is verslaafd aan problem solving, gepassioneerd door fotografie, de bergen en fietsen. Deze prettig gestoorde UX/UI Designer weet evengoed het nodige front end-ontwerp wel te smaken, wat ze intussen reeds 8 jaar met volle overgave ook weet te doen. Vind je haar niet aan haar bureau, dan is ze vast en zeker foto’s aan het nemen in de stad met haar vrienden. En anders is ze er wellicht even op uit richting de bergen.

Search