Kitchenart Nieuw

Voor & Na: 4 mooie redesigns van Niwzi klanten

Kunnen jullie mijn website opfrissen? Mijn website is niet goed leesbaar op mijn smartphone of tablet? 

Het zijn enkele van de vragen die we wekelijks krijgen. En die vragen zijn terecht, want vandaag is een website na drie jaar al behoorlijk gedateerd.

En dan kan een opknapbeurt met een nieuw design uw website een flinke boost geven en het engagement bij uw bezoekers en klanten verhogen.

1) Ria’s Kookwinkel

Ria’s Kookwinkel in Gent startte enkele jaren terug met een basistemplate die het mogelijk maakte een aanwezigheid online uit te bouwen, met inbegrip van onze bekende Niwzi Productdatabase. Alle informatie was terug te vinden op de website, maar het design was gedateerd, en de huisstijl kwam helemaal niet tot uiting binnen deze template.

Je website is vaak de eerste impressie die een bezoeker en potentiële klant heeft van jouw bedrijf. In een oogopslag beslist men of het de moeite is om bij jou te kopen of binnen te stappen.

VOOR

 

Oplossing: een duidelijke huisstijl die bezoekers de winkel moet binnenloodsen

De nieuwe, responsive website sluit nu beter aan bij de uitstraling en slogan van de winkel: “De speciaalzaak voor wie graag kookt!”. We integreerden ook de binnenkijker via Google Street View, zodat bezoekers al eens virtueel de winkel kunnen bezoeken. En ook Facebook en de Agenda zijn prominenter aanwezig.

NA

 2) Kitchen-Art

Kitchen-Art kampte met een structureel verouderde website bij een andere webbouwer en dus was het tijd voor wat nieuws.

kitchen-art-oud

VOOR

 

Oplossing: Een visueel aantrekkelijke website met de focus op keukens

Kitchen-Art is gespecialiseerd in één aanbieder van keukens: Schüller. De focus kwam dan ook te liggen op de prachtige keukens van dit Duitse merk. Met mooie foto’s van deze hoogwaardige keukens in een fotogalerij en op de homepage.

 

Kitchenart-nieuw

NA

 

3) Alse Keukens

Alse Keukens uit Genk is een eigentijdse keukenzaak. De website moest moderner worden, de volledige breedte van een scherm gebruiken en grote foto’s hanteren.

Alse-Keukens-oud

VOOR

 

Oplossing: Een website opgemaakt als één pagina

De nieuwe website is opgemaakt volgens het principe van het one-page design, waarbij de bezoeker in één vlotte scrollbeweging het aanbod en de diensten van Alse Keukens kan bekijken.

Er werd gekozen om via duidelijke, grote foto’s en een carouselsysteem de bezoeker te inspireren, en er is nu de mogelijkheid om foto’s van realisaties bij klanten en toonzaalmodellen online te plaatsen.

Ook de integratie van (sociale) media zoals Facebook, YouTube en Google Maps is nu meer harmonieus.

 

Alse-Keukens-nieuw

NA

 

4) Paul De Smet

Paul De Smet, een grote kachelzaak, wou zijn website een update geven zodat die beter zichtbaar is op smartphones en tablets.

 

Paul-De-Smet-oud

VOOR

 

Oplossing: responsief design, grotere foto’s, goede leesbaarheid

De website is voortaan responsive, waardoor die op alle beeldschermen waaronder smartphones en tablets goed leesbaar is. Die is ook een pluspunt voor de vindbaarheid in de zoekmachine Google, die steeds meer belang hecht aan websites die mobiel er goed uit zien.

De fotogalerij met voorbeelden van kachels en realisaties kan nu dynamisch gefilterd worden, en de producten zijn iets groter vormgegeven. Allemaal ingrepen om de leesbaarheid en de gebruikerservaring te verhogen.

Paul-De-Smet-nieuw

NA

Benieuwd naar wat er allemaal mogelijk is?

Contacteer ons om uw website een opfrissing en extra boost te geven.

Telefoon: + 32 2 588 43 08
E-mail: info@niwzimediagroup.com

Search