Bd273a1e 60d5 453b 906c D7df082a48d5

Snel en professioneel etiketten afdrukken? Ja, graag!

  • Tips

De prijs-etikettenmodule van Niwzi.be is één van de meest gebruikte en meest uitgebreide optionele modules in het systeem en bruikbaar voor zowel de webcats als de Magic webshops.

De module is door de jaren heen performanter, bruikbaarder en flexibeler geworden. Kortom, op maat van elke dealer en winkel volgens behoeften.

We luisteren ook continu naar de behoeften van onze klanten en tal van nieuwe zaken staan dan ook op onze agenda om deze nog verder uit te breiden en gebruiksvriendelijker te maken.

Veel opties

De etikettenmodule laat toe om etiketten af te printen volgens verschillende groottes en specificaties, vb:

  • afprinten op A4 papier of labelprinter in diverse formaten
  • etiket met tekst of eigenschappen
  • etiket met qr-code om snel naar de detailpagina van het product te gaan op uw website of in uw backoffice
  • etiket met streepjescode
  • etiket met energie-label

Inclusief app

Daarnaast en inbegrepen in de module werd er een app ontwikkeld. Met deze app kun je barcodes in de winkel of magazijn scannen, kleine aanpassingen doorvoeren, een inventaris opmaken of de informatie doorsturen naar de etikettenmodule. Hierdoor kan deze bij de eerstvolgende export meegeprint worden.

 

Afprinten op gangbare formaten en op maat

De etikettenmodule is bruikbaar op een gewone A4 printer of op een labelprinter. En dit voor de meest gebruikte afmetingen en formaten. Bovendien kun je etiketten op maat laten maken volgens jouw wensen.

 

Search