Niwzi MediaGroup 1

Rebranding voor totaalaanbieder: maak kennis met Niwzi Media Group

Nieuwe overkoepelende naam voor ShopOnSite en de online magazines elektrozine.be, cuizine.be en decozine.be.

Al jaren zijn we bekend als uitgever van online magazines en websitebouwer voor de elektro- en keukensector. Met de rebranding tot Niwzi Media Group willen we ons duidelijker profileren als aanbieder van waardevolle content.

De naam Niwzi is een samentrekking waarin je makkelijk woorden als nieuw, nieuws en zine – van magazine – herkent. Hiermee willen we benadrukken dat we sterk zijn in het aanleveren van relevante productinfo van zodra er een nieuw product op de markt komt.

Niwzi_MediaGroup_4

Onze drie online magazines elektrozine.be, cuizine.be en decozine.be, die trouwens in een nieuw jasje werden gestoken, dienen hierbij als locomotief en verwijzen de lezers – 1 op de 2 Belgen – via allerhande artikels door naar retailers die service en vakmanschap hoog in het vaandel dragen.

In onze magazines leggen we de focus op nieuws, artikels, reviews, tips en dossiers. Gedetailleerde productinformatie kan opgezocht worden via een nagelnieuwe website: niwzi.be. Hier kan de lezer rustig verder zoeken naar een geschikt product en vervolgens doorverwezen worden naar een retailer van zijn of haar keuze.

Evolutie naar totaalaanbieder

Waar we enkele jaren terug vooral websites aanboden voor de elektro- en keukenretailer, zijn we nu geëvolueerd naar een totaalaanbieder. Voortaan hebben we ook oplossingen in huis voor retailers uit de decoratie- en designwereld, speciaalzaken in kachels en haarden en zetten we onze eerste stappen bij fietswinkels.

Niwzi_MediaGroup_3

We maken niet alleen moderne websites en webshops op maat maar willen retailers met raad en daad bijstaan als gesprekspartner voor hun online en offline communicatie. Ons doel is duidelijk: de ondernemer werk uit handen nemen en deze klaarstomen voor nieuwe, online ontwikkelingen.

Nieuwe kantoren

De verhuis naar nieuwe kantoren op een nieuwe locatie past perfect bij de frisse wind die door ons bedrijf waait. De nieuwe vestiging is ruimer met extra vergaderzalen en verschillende professionele ruimtes voor opleidingen.

Korte voorgeschiedenis

Vijftien jaar geleden zijn we gestart met elektrozine.be, een online platform en magazine met productinformatie en interessante artikels uit de wereld van de elektro. In 2008 volgde de lancering van ShopOnSite, waarbij we retailers een eigen website aanboden. Beide zijn aan elkaar gekoppeld via de producten en artikels die op elektrozine te vinden zijn. Lezers van het magazine kunnen bij een product dat hen interesseert meteen doorklikken naar aangesloten winkels en vervolgens beslissen waar ze het product kunnen aankopen.

Later maakten we de uitbreiding naar andere sectoren met hetzelfde concept. Voor de keuken- en kookwinkels is dat sinds 2009 cuizine.be, voor de decoratiezaken en interieurdesign is dat sinds 2014 decozine.be.

Search