Laat de productinformatie aan ons over

U heeft een ecommerce website en bent op zoek naar een partner, een contentprovider om de producten up to date te houden? Met rijke afbeeldingen, video en de nodige specs?

Wij leveren een datafeed op maat, afgestemd op de producten die u verkoopt in uw winkel of ecommerce webshop.

Koppelingen met kassa en boekhouding

Een mooie website of webshop is één stap, maar we koppelen dit ook graag aan andere bedrijfsapplicaties zoals kassa, boekhouding of winkelbeheer.

Vandaag is het immers een must geworden dat de software die u als retailer gebruikt een koppeling krijgt met een webshop, website of mobiele app.

Dankzij onze slimme integraties kan u alles op één plaats beheren. Hierdoor komen tijd en middelen vrij om u echt te richten op de verkoop. En blijft ook de winkelervaring online overeind.

Productdatabase

Onze productdatabase kan vlot uitgewisseld worden met tal van systemen zoals CRM, ERP of PIM. Bij elke nieuwe klant kijken we welke koppelingen er moeten gemaakt worden.

Wat betekent dit in de praktijk voor u als retailer

Steeds de juiste prijzen

Door de koppeling van prijzen van de producten, krijgt de klant steeds de juiste info te zien. En hoeft u de prijs maar op één plaats in te geven.

Weergave van voorraad

Door een indicatie van de voorraad of levertijd te tonen, geeft u de klant duidelijke info weer. Die bovendien de conversie duidelijk verhoogt.

Gevulde productpagina

Elke productpagina wordt gevuld met uitgebreide productomschrijvingen, eigenschappen en een foto.

Verdere verrijking van productinfo

Naast de basis productinformatie kunnen we op deze pagina teksten op maat schrijven, meer afbeeldingen of video’s toevoegen en zelfs acties of promoties die relevant zijn voor het product.

Search