Quickfilters

Verbeterde zoekervaring: Quickfilters nu direct zichtbaar per categorie

Bij Niwzi blijven we continu werken aan het verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid en functionaliteit van onze webshops. We zijn dan ook blij om aan te kondigen dat er nu quickfilters zijn toegevoegd aan de categoriepagina’s. Deze zijn ingesteld door de inputredactie van Niwzi, met als doel de belangrijkste filteropties direct beschikbaar te maken.

Hoewel er al diverse filteropties waren, hebben we nu de meest gebruikte en relevante filters bovenaan de pagina geplaatst zodra een categorie wordt geopend. Dit maakt het voor bezoekers eenvoudiger om snel de juiste producten te vinden die hen interesseren, wat leidt tot een betere winkelervaring en een gemakkelijkere productkeuze.

De quickfilters zijn ook een handige tool voor winkeliers zelf. Ze kunnen deze functionaliteit gebruiken om hun klanten te helpen om gericht de juiste producten voor te stellen, wat de kans op succesvolle verkoopgesprekken vergroot.

Deze verbetering is een onderdeel van onze voortdurende inspanningen om onze webshops nog gebruiksvriendelijker en effectiever te maken. Blijf ons volgen voor meer updates en nieuwe functionaliteiten!

Search