Groepen Van Filters

Nieuwe filteropties voor een nog betere winkelervaring

Bij Niwzi streven we er voortdurend naar om de gebruikerservaring te verbeteren en consumenten te helpen met het vinden van de juiste producten, snel en gemakkelijk. Nu kondigen we dan ook de nieuwste uitbreiding van onze database aan, die het nog eenvoudiger maakt om de perfecte keuze te maken.

Efficiënt filteren: meer gemak voor de consument

We begrijpen dat iedereen op zoek is naar verschillende dingen, of dat nu een specifieke producteigenschap is of een bepaald budget. Daarom hebben we de filters in onze database vernieuwd, zodat gebruikers nog gerichter en sneller hun selectie kunnen maken.

In plaats van afzonderlijk filters één voor één in te schakelen, presenteren we nu groeperingen van filters. Zo kunnen consumenten bijvoorbeeld in één klik producten filteren op groepen van inch- en centimeter-maten, wat de zoekervaring intuïtiever maakt. Daarnaast introduceren we een functie waarmee consumenten niet alleen kunnen filteren op technische specificaties, maar ook op interessante aanbiedingen.

Filteren op promoties en cashbacks

We weten hoe belangrijk het is om de beste deals te vinden. Daarom kunnen consumenten nu filteren op promoties, cashbacks en outletproducten. Hierdoor is het mogelijk om binnen een oogwenk te zien welke producten beschikbaar zijn met een aantrekkelijke korting of cashback-aanbieding, wat het winkelplezier vergroot en de kans op het vinden van een koopje verhoogt.

Budgetvriendelijke assortimenten

Naast de technische en promotionele filters, introduceren we ook budgetfilters. Of je nu op zoek bent naar een high-end product of een instapmodel, met onze nieuwe budgetfilters kunnen consumenten eenvoudig producten selecteren die binnen hun prijsklasse vallen. Dit maakt het winkelen niet alleen overzichtelijker, maar ook effectiever.

Altijd up-to-date

Bij Niwzi staan we voorop als het gaat om technologische innovaties en het up-to-date houden van onze database. Deze uitbreiding is slechts een van de vele stappen die we nemen om consumenten de beste winkelervaring te bieden.

Wil je deze nieuwe filters zelf uitproberen? Neem dan contact op met ons, wij geven u graag een demo en meer uitleg.

Search